COACHING OG FOREDRAG / Arbejdsglæde

Arbejdsglæde

  • Hvad vil du være i stand til at gøre, hvis du fremover oplever en indre glæde ved at møde ind til dagens opgaver?
  • Hvad ville du kunne skabe eller bidrage til på arbejdspladsen, hvis du vidste, at der var taget hånd om dine andre udfordringer i livet?
  • Hvis du hver dag følte dig velkommen og værdifuld?
  • Hvis du hver dag oplevede, at du havde andel i andres glæde og udvikling? Og at du kunne gå hjem med ny energi?
  • Hvad ville gevinsten være, hvis du følte dig mere engageret og motiveret for dine opgaver og dine kollegaer ligeså?
  • Hvis du til fyraften gik hjem med en følelse af, at du havde gjort dit bedste, og du følte dit arbejde blev værdsat?
  • Hvad ville du være i stand til at udrette, hvis du havde en tryg forvisning om, at når du mødte næste dag, ville I sammen løfte dagens udfordringer i flok?
Er spørgsmålene her interessante for dig?
 
Bestil en inspirationsaften
eller et fyraftensmøde om ”Arbejdsglæde”!
 
Vi, Lene Andersen fra footprintcoach.dk og Jeannette Popowitz, Popowitz Coaching, er gået sammen om dette tiltag, fordi vi gerne vil sætte fokus på, hvordan vi alle, medarbejdere som ledere, har en andel og et medansvar for at skabe mere glæde på arbejdspladsen.

Vores opfattelse af hvad der er vigtigt for os i vores arbejdsliv, og hvordan vi kan bidrage til den fælles kultur, er individuel fra person til person. Men nogle faktorer er væsentlige for alle, uanset hvilken branche vi er i og uanset vores arbejdsopgaver.

Vores oplæg har særlig vægt på de mest centrale områder, som de fleste af os oplever som udfordrende i forhold til arbejdsglæde.

Det handler blandt andet om kommunikation og forandring, men også om et farvel til uhensigtsmæssige vaner, om styrkede fællesskaber og de konsekvenser det har på sigt, for os selv og for arbejdspladsen, hvis vi fortsat accepterer at arbejdet dræner os for mere energi end det tilfører os.

Der vil også være en række praktiske og inspirerende øvelser og konkrete værktøj, som deltagerne kan tage med hjem i hverdagen på arbejdspladsen.
 
 
Dette arrangement og konceptet bag er udviklet i samarbejde med Jeannette Popowitz fra Popowitz Coaching.