COACHING OG FOREDRAG / Coaching til forandring

Coaching til forandring

I princippet kan du stå i to situationer:
Du kan stå overfor en forandring, som andre eller omstændighederne har besluttet for dig. Eller du kan stå med et eget behov for forandring.
 
Det kan handle om
  • dit arbejde
  • dit familieliv
  • dit netværk
  • din personlige - eller intellektuelle udvikling
- eller noget helt andet
 
Coaching hjælper dig, så forandringen sker INDEFRA og på dine præmisser. Og det er den eneste måde din forandring reelt bliver gennemført!
 
Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at du ved og har det som skal til. Processen tager afsæt i den modstand eller usikkerhed du netop nu står i, og målet vil altid være at sikre, at du står hel og med ny energi på den anden side af processen. Forløbet vil naturligvis være tilpasset netop dine udfordringer og behov.

Jeg tilbyder 1:1 coaching enten på mit kontor på Axeltorv 2 i Nakskov eller via Skype eller en lignende tjeneste. Det er derimod ikke muligt at modtage coaching hos mig gennem telefon.

En session varer 60 minutter, og en proces vil typisk omfatte mellem fire og otte sessions.

Jeg tilbyder dig selvfølgelig også enkeltstående sessions eller kortere forløb af 2-3 sessions, hvis du eksempelvis har brug for støtte til en vanskelig beslutning.

Efter den indledende, gratis samtale, vil prisen pr. session være kr. 660,-
Du kan vælge at betale forud for dit forløb. Ved seks forudbetalte sessions opnår du en rabat på 10%, og du får 15% rabat for otte forudbetalte sessions.
Ved tilkøb af ekstra sessions til et aftalt forløb, er din pris kr. 560,- pr. session.

Hvis det ønskes at betale pr. gang, sker det kontant, via Mobilepay ved sessionens begyndelse eller senest dagen før via bankoverførsel.

Hvis det uheldige skulle indtræffe, at du må melde afbud til en session, skal det senest tre timer før meddeles mig via sms.

Det vil altid være en fordel, hvis du har papir og pen foran dig når vi arbejder.

Vores samtaler foregår naturligvis i fuld fortrolighed. Den gensidige tillid er, sammen med dit engagement og ansvarlighed, en forudsætning for din succes!

Tag kontakt i dag!