COACHING OG FOREDRAG / Coaching til kreativitet

Coaching til kreativitet

Jeg arbejder primært ud fra en overbevisning om, at du ER kreativ, og at din kreativitet er eller bør være en støttesten for alle områder af din tilværelse. Men coaching i forhold til kreativitet kan handle om alle aspekter ved dit kreative virke:
 
  • Find din personlige 'stemme' eller dit 'udtryk'
  • Skab de rigtige rammer og forudsætninger for dit arbejde
  • Find din motivation og din ambition
  • Byg et godt netværk
  • Bliv inspireret igen og igen
  • Skab balance og implementer din kreativitet i flere aspekter af din hverdag
- og meget andet.
 
Jeg arbejder ud fra mit eget koncept, men din proces vil altid tage udgangspunkt i dine udfordringer og behov.
 
Jeg tilbyder 1:1 coaching enten på mit kontor på Axeltorv 2 i Nakskov eller via Skype eller en lignende tjeneste. Det er derimod ikke muligt at modtage coaching hos mig gennem telefon.
 
En session varer 60 minutter, og en proces vil typisk omfatte mellem fire og otte sessions.

Jeg tilbyder dig selvfølgelig også enkeltstående sessions eller kortere forløb af 2-3 sessions, hvis du eksempelvis er fastkørt i en allerede kørende kreativ proces.

Efter den indledende, gratis samtale, vil prisen pr. session være kr. 660,-
Du kan vælge at betale forud for dit forløb. Ved seks forudbetalte sessions opnår du en rabat på 10%, og du får 15% rabat for otte forudbetalte sessions.
Ved tilkøb af ekstra sessions til et aftalt forløb, er din pris kr. 560,- pr. session.

Hvis det ønskes at betale pr. gang, sker det kontant, via Mobilepay ved sessionens begyndelse eller senest dagen før via bankoverførsel.

Hvis det uheldige skulle indtræffe, at du må melde afbud til en session, skal det senest tre timer før meddeles mig via sms.

Det vil altid være en fordel, hvis du har papir og pen, og i forbindelse med kreative processer, dit aktuelle projekt, foran dig når vi arbejder.

Vores samtaler foregår naturligvis i fuld fortrolighed. Den gensidige tillid er, sammen med dit engagement og ansvarlighed, en forudsætning for din succes!

Tag kontakt i dag!