Tænk kreativitet til hverdag!
02.08.2017:
 
Oplever du, at din hverdag fungerer bedre, når du giver tid og rum til din kreativitet? Eller tænker du snarere, at din hverdag skal hænge sammen først? - Før du kan have overskud til at dyrke din interesse?

Har du nogensinde tænkt på, at de to ting ikke nødvendigvis kan adskilles? Jeg kan sagtens forstå, og må også selv erkende, at visse ting er mere presserende end andre. Det er klart, at der er opgaver som skal løses, hvis vi altså ønsker at have sted at bo for eksempel.

Men er det ikke også sådan, at det som i virkeligheden er vigtigt… det som får hjertet til at slå, - det er de ting, som ikke har en deadline? Det som ikke nødvendigvis sætter os fra hus og hjem, - det har som regel først en konsekvens langt ude i fremtiden. Derfor kan vi have en tendens til at nedprioritere … og så er konsekvensen til gengæld hjerteskærende, når vi rigtig tænker over det.

Din kreativitet er et eventyr. Det er spænding og udlevelse af drømme. Og det er for rigtig mange mennesker ensbetydende med at yde et bidrag og at gøre en forskel.

Derfor bør du tænke din kreativitet ind i hverdagen. Fordi det får din lever til at smile og dit hjerte til at flyve.

Jeg har, siden jeg i 2008 tog min uddannelse hos Decision, arbejdet med Mark Anthonys ”Syv livssøjler”. Han kalder kreativiteten en ’støttesten’ for det fundament, som dit livs søjler baserer sig på. Jeg håber du kan se billedet for dig. Jeg vil gå nærmere ind i kreativitet i forhold til de enkelte livssøjler i de næste blogposts i denne kategori.
 
 
Læs på denne del af bloggen:
 
02.08.2017: Tænk kreativitet til hverdag!