Vind i sejlene
21.09.17:
 
Der har ikke været den store aktivitet her på footprintcoach.dk, og det skyldes simpelthen at jeg har fået succes. Det er en succes jeg har gået og ventet på, og alligevel har den overrumplet mig. Det lyder ikke helt gennemtænkt, vel?

Det med at bevæge sig ind i manegen, handler om at gå fra at dyrke din kreativitet som noget helt privat, til at ønske at dele det med andre. Det betyder ikke nødvendigvis at du ønsker at leve af det eller ligefrem blive berømt for det du laver, men simpelthen at gå ud over rampen og lade andre få del i de fodspor du sætter.

Jeg har længe drømt om at få vind i sejlene. At blive udgivet som forfatter. Det var langt fra det jeg startede med, faktisk sagde jeg i mange år, at det ikke ville ske, for jeg havde vist ikke rigtig noget, som andre kunne ønske at se. Men jeg opdagede undervejs, at jeg faktisk har temmelig meget på hjerte. Mange historier og filosofier, som jeg har lyst til at brede ud.

For et år siden besluttede jeg at tage imod et tilbud om medudgivelse af min første bog, og for et halvt år siden blev to andre små historier antaget, og de er nu blevet en del af en e-bogs-portal.

Da dette er min debut, ser jeg først nu, hvor jeg står midt i succesen, at jeg måske ikke har været fuldt klædt på. I forhold til markedsføring og omtale kunne jeg være startet for længe siden. Jeg vidste jo at jeg skulle udkomme!

Den lektie jeg har lært og lærer lige nu er: Det er ikke nok at øve på selve nummeret, som du skal optræde med. Der skal også sælges billetter og sys pailletter på dragten, du skal have på.

Det er et kæmpe maskineri, som skal op at køre før en cirkusforestilling. Du kan uddelegere, men du er nødt til at bevare kontrollen og sikre dig at alle kanoner er kørt i stilling.

Og videre frem? Ja, så skal det jo også kunne forudses hvilke vinde der kommer til at blæse om nogle måneder, så jeg fortsat kan lægge mig det rigtige sted, sætte sejlene og få fremdrift. Hvordan holdes gryden i kog? Hvad er næste nummer? Der er mange overvejelser…

Jeg kommer til at skrive om overvejelser, forberedelser og dilemmaer i forhold til livet i manegen. 
 
Læs med, hvis du allerede står i spotlightet eller hvis du synes duften af savsmuld lokker!
 
Følg mig på Facebook!

Læs på denne del af bloggen:

 
21.09.2017: Vind i sejlene