Hvis du kan se det for dig, så kan du gøre det!
20.07.2017:
 
Det giver rigtig god mening at tage sig tid til at dagdrømme. Især i starten af din kreative proces, hvor idéen lige er opstået. Og især hvis du jævnligt stiller dig denne type spørgsmål: Kan dette her i det hele taget lade sig gøre? Er jeg god nok til at gennemføre denne helt fantastiske opgave?
 
Det er meget muligt, at du undervejs skal opdatere dig selv på nogle af dine kompetencer, men det er ærgerligt, hvis du dømmer dig selv ude, før du overhovedet er begyndt.
 
Så gå ud og gå en tur, eller sæt dig godt til rette på dit favoritspot og træd så ind i din forestillingsverden. For at forestille dig det, at se det for dig, at skabe et billede i dit indre, at kunne fornemme, føle, næsten smage og lugte det, som hvis det var lige ved siden af dig, oveni købet at kunne opleve, hvordan det påvirker dig – det som endnu ikke er, opleve, hvordan det fylder dig med stolthed og mod, og skabe en vision af, hvilke døre dét mod og den succes kan åbne for dig… dét er en unik evne, som du har, og det er (mindst) halvdelen af drivkraften!
 
Hvis du ikke er så trænet i dette med at skabe visoner, så må du bare øve dig, indtil det faldet naturligt. Og det er en god idé at holde fast i en række spørgsmål, som hjælper dig ind i 'drømmen', men jo flere gange du har gjort det, jo mere naturligt vil det føles. Og du vil blive bedre og bedre til at gøre din vision tydelig og målbar.
 
Kan du forestille dig, hvordan en sådan levende og håndgribelig vision vil kunne fastholde dig i din proces, når de tidspunkter kommer, hvor motivationen svigter?